James and Rita

To sum it up: We LOVE to travel the world.

Om Listerdrone

Listerdrone tar i bruk flyvende drone for å skape bilder og video som skiller seg ut. Som kunde får du tett oppfølging fra idé til ferdig levert produkt. Alt fra budskap og kundens visjon blir lagt vekt på under filming. Enten du ønsker en enkel bildeserie til boligannonsen eller unike perspektiver på bedriftens fremgang under et prosjekt, hjelper jeg med å skape noe som skiller seg ut!

Utstyret som blir brukt er av profesjonell standard og er utstyrt med det beste av det beste kamera-messig og sikkerhetsmessig. 

Jeg jobber rundt i Lister/Agder og tar gjerne ditt prosjekt til nye høyder. Både bedrifter og privatkunder.

 

Med godkjent “Sertifisert RPAS Operatør i kategori 1 (RO1)” fra luftfartstilsynet for droneoperasjoner i Norge har jeg tillatelse for å operere i luften!

Luftfartstilsynets operatør nummer ListerdroneNO.RPAS.02315

Organisasjonsnr: 918 323 228

 

Ta gjerne kontakt!

Noen av mine mange fornøyde kunder:

"Fantastisk service, veldig flott og proft resultat levert til en hyggelig og avtalt pris."
"Vi er kjempefornøyd med leveransen fra Listerdrone. Stiller på kort varsel og leverer både god service og kvalitet. Kan varmt anbefale å bruke Listerdrone!"
"Jeg er veldig godt fornøyd med filminga og det ferdige resultatet. Takk for vel utført jobb!"
Åge Brænden
Krågeland Alpinsenter AS
"Frame Lab AS har ved flere anledninger brukt Mathias Charman fra Listerdrone for film og fotooppdrag med drone. Mathias har utført oppgavene raskt og profesjonelt hver gang. Resultatene er alltid topp kvalitet. Vi kommer til å fortsette å bruke Listerdrone og anbefaler Mathias gjerne for andre."
Mathias Charman, Dronepilot