Nature from the best view

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna enim, a condimentum nulla luctus in. Pellentesque

Tjenester

Eiendomsfoto

Unike bilder av bolig og eiendom er sentralt for å få solgt til riktig pris. Med min erfaring innen boligfoto sørger jeg for at din salgsannonse skiller seg ut og tiltrekker potensielle kjøpere raskt.

Dronebilder er det som trengs for å fange kjøperes blikkfang blant alle boligannonsene som publiseres på et konkurrerende boligmarked.

Bildene viser enkelt boligen og danner oversikt over tomt og beliggenhet.

Video

Velskapte videoer for bedrifter er grunnleggende for suksessfull markedsføring. Med hjelp av drone sørger jeg for at din bedrift får en lekker presentasjon som fremmer bedriftens budskap og setter spor hos fremtidige kunder som seere.

3D kart og modell

Det skjer i dag teknologiske endringer i anleggsbransjen som gjør at entreprenører og byggherrer må omstille sitt arbeid. Ved hjelp av avanserte programmer kan jeg scanne et område ovenfra og få en 3D-modell av et område eller bygning. Modellen er interaktiv, delbar og i høy oppløsning.

360° BILDER

360° bilder er svært effektive når man ønsker å fremvise et stort område. Bildet settes sammen av flere små bilder og danner et stort og høyoppløselig bilde. Bildet er interaktivt og man har mulighet for å snu seg i sanntid for å se seg rundt.

Inspeksjon

Inspeksjon med hjelp a drone er enkelt. Det er effektiviserende og ved hjelp høyoppløselig kamera blir bildene enkle å se på i etterkant.

Og selvsagt mye annet

Under - Lindesnes
Amfi Farsund